Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties in Spanje.

Spanje

Spanje

Een Spaanse siësta is veel meer waard na een inspannende wandeling! Kies daarom een van onze wandelvakanties en combineer heerlijk weer, prachtige wandelroutes, en uitstekende maaltijden. Wandel op Mallorca of op Catalonië, en geniet van prachtige bergen en heerlijke landschappen.

Voor een echte wandeluitdaging kunt u ook kiezen voor de Camino de Santiago, oftewel het Jacobspad, een 40-daagse spirituele wandeling naar Santiago de Compostella. Deze pelgrimstocht is misschien wel de meest beroemde bedevaartstocht op aarde – maar, maakt u zich geen zorgen – we hebben ook kortere reisprogramma’s mocht u niet zo lang op pad willen gaan!

7 pagina's, toon 1 - 7
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Sevilla en het binnenland van Andalusië

Ontvlucht het hectische alledaagse leven en combineer een stedentrip naar Sevilla met ontspannen wandelingen door het platteland van Andalusië. Kies dagelijks uit verschillende routes door natuurpark Sierra de Aracena.

Duratie: 6 Dagen & 5 Nachten
Reisperiode: Mid Sep - Eind Mei
Vanaf €510

De Camino de Santiago: De laatste etappe

Als u geen tijd hebt om de hele Camino te bewandelen, is deze kortere wandeltocht een perfecte optie. Wandel de laatste 100 km van de Camino Frances en bereik met een voldaan gevoel het legendarische Santiago.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €400

El Hierro: rust en natuur

El Hierro is het kleinste en minst toeristische eiland van de Canarische Eilanden, dit is een bestemming voor de wandelaar die op zoek is naar rust en natuur. Ontdek een klein eiland, vol karakter.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: September - Juni
Vanaf €705

Wandelen in Catalonië

Betreed een paradijs voor wandelaars in het dramatische en afwisselende landschap van Catalonië! Wandel langs ruige kliffen en door middeleeuwse bergdorpjes naar het kleurrijke platteland van Noord-Spanje.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Feb - Jun & Sep - Dec
Vanaf €720

La Palma: ongerept en mysterieus

Ga op avontuur in het veelzijdige La Palma, een eiland dat zo bijzonder is dat UNESCO het erkend heeft als biosfeerreservaat. Geniet van afwisselende wandelroutes en contrasterende landschappen in een aangenaam klimaat.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €790

De Camino de Santiago (Compleet)

Bewandel de complete Camino Frances van St Jean Pied de Port in de Pyreneeën naar de kathedraal van Santiago de Compostela. Volg de populairste route in Noord-Spanje, de 770 km lange Camino de Santiago - een onvergetelijke ervaring!.

Duratie: 40 Dagen & 39 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €2615

Mallorca: Serra de Tramuntana

Ontdek de klassieke wandelroute langs de Serra de Tramuntana, een door UNESCO beschermd erfgoed. Geniet van de bijzondere flora en fauna, de prachtige stenen dorpjes en ervaar de geschiedenis van het eiland.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Apr-Jun, Sep-Okt
Vanaf €920
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap