Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties op Skye, Schotland.

Schotland

Schotland

De golvende bergen, glinsterende meren, beroemde Highlands, de rumoerige historie, en de unieke en gezellige pubs – in het mysterieuze Schotland vindt u altijd wel iets onverwachts. Met haar vele wandelroutes is Schotland dan ook een echt wandelparadijs!

Glasgow, het symbolische startpunt van de West Highland Way, is tevens ook waar ons hoofdbedrijf gevestigd is. Vertrouw in Macs Adventure, dat al sinds 2003 zorgt dat duizenden mensen elk jaar met veel plezier de West Highland Way bewandelen. Alle accommodaties, routebeschrijvingen en het bagagevervoer zijn ook altijd inbegrepen.

Als u wilt weten wat de juiste Schotse wandeling voor u is, dan kunnen onze Bestemmingsspecialisten u zeker helpen.

11 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De West Highland Way 8 Dagen & 7 Nachten

Deze lange afstandswandeling neemt u mee naar de bijzonderste plekjes van Schotland. Als u van plan bent om maar één wandeltocht te ondernemen in Schotland, zorg dan dat het deze is.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €675

De West Highland Way Shortbreak

Beleef de meest dramatische gedeeltes van de wereldberoemde West Highland Way tijdens deze vijfdaagse wandelreis van Bridge of Orchy naar Fort William door de prachtige Schotse Highlands.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €440

De West Highland Line: Rail & Hike

Ontdek de Schotse Highlands op een unieke manier, namelijk gedeeltelijk te voet en met de trein! Combineer het wandelen van de legendarische West Highland Way met de West Highland Line.

Duratie: 9 Dagen & 8 Nachten
Reisperiode: Mei - Oktober
Vanaf €805

Schotland's Buiten-Hebriden: Drive & Hike

De Buiten-Hebriden zijn een unieke bestemming, deze eilandengroep voor de westkust van Schotland wordt gekenmerkt door ongerepte zandstranden, een indrukwekkende geschiedenis en unieke eilandculturen.

Duratie: 11 Dagen & 10 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1015

Schotland's North Coast 500: Drive & Hike

Dit is een unieke rondreis om nooit meer te vergeten! De North Coast 500 is een klassieke route die zich uitstrekt langs de noordkust van de Highlands—dit is Schotland’s Route 66.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1040

Wandelen langs de Oostkust van Schotland

Ga van start in North Queensferry en maak een spannende ontdekkingstocht naar St Andrews langs de bijzondere oostkust van Schotland. Wandel over smalle paden langs de kust en geniet van een verse ‘fish n chips’ aan de haven.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €575

De Great Glen Way

Beleef de volledige Great Glen Way en wandel dwars door Schotland langs schitterende meren en mysterieuze kastelen van Fort William naar Inverness.

Duratie: 9 Dagen & 8 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €785

De Great Glen Way Shortbreak

Heeft u niet veel tijd, maar wilt u toch kennismaken met het ruige landschap en de warme Schotse gastvrijheid? Beleef de hoogtepunten van de Great Glen Way met deze korte wandelreis door de beroemdste vallei van Schotland.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €420

De West Highland Way 11 Dagen & 10 Nachten

Bewandel de legendarische West Highland Way van Milngavie tot Fort William door de ruige Schotse Highlands tijdens deze elfdaagse wandelreis.

Duratie: 11 Dagen & 10 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €865

De Speyside Way

Wandel van de vissershaven Buckie aan de Noordzee door het dal van de zalmrivier de Spey naar de Cairngorm Mountains in Aviemore. Beleef deze veelzijdige wandeltrektocht door de wereldberoemde whisky regio van Schotland.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €690
×

Pagina

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap