Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties op Madeira, Portugal.

Portugal

Portugal

Heerlijk weer, warme cultuur, prachtige steden, en kilometers prachtige kustlijnen – Portugal is een niet te missen vakantiebestemming.  Wandel bijvoorbeeld langs de magische kustlijn van het historische Sintra of ontdek het zonnige Madeira, dat slechts vier uur vliegen is. Eenmaal aangekomen zult u ontdekken dat dit een totaal andere wereld is. Struin door charmante dorpjes, tropische oerwouden, en langs de eeuwenoude ‘Levadas’ en ontdek dit mysterieuze eiland, dat onbewoond was toen de Portugezen het in 1419 ontdekten. 

Zin om meer nieuws te ontvangen over bestemmingen zoals deze? Zorg dan dat u een gratis abonnement neemt op onze nieuwsbrief!

 

3 pagina's, toon 1 - 3
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Madeira: Het Zonnige Zuidwesten

Ontdek het zonnige zuidwesten van Madeira, een gebied dat door zijn bijzondere natuur behoort tot UNESCO werelderfgoed. Proef de regionale specialiteiten, bezoek kletterende watervallen en maak ontspannen wandeltochten door de subtropische vegetatie.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €640

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €530

Ontdek het magische Sintra

Sintra is een mysterieus gebied met een uitzonderlijk landschap gevuld met kleurrijke paleizen, kastelen en eeuwenoude kloosters. Ontdek de historische hoogtepunten van een cultureel landschap dat behoort tot UNESCO werelderfgoed.

Duratie: 8 Dagen 7 & Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €815
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap