Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandel- en fietsvakanties in Italie met Macs Adventure NL

Italië

Italië

Ervaar La Dolce Vita – wereldberoemde Italiaanse wijnen, traditionele maaltijden, ongerepte natuur, azuurblauwe kustlijnen, rustige bergwandelpaden, en een heerlijk zonnetje. Wat heeft Italië eigenlijk niet?

Italië is niet voor niks een van de meest populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het heeft iets voor iedereen – maar onze Bestemmingsspecialisten staan altijd klaar om uw perfecte wandelvakantie eruit te halen!

3 pagina's, toon 1 - 3
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €0

Tour du Mont Blanc: Highlights

Ervaar de hoogtepunten van de klassieke lange afstandsroute rondom de hoogste berg van Europa, Mont Blanc. Wandel over passen, door alpenweiden en langs traditionele dorpjes met houten chalets en spectaculaire gletsjers.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1005

Tour du Mont Blanc: Relaxed

Ontdek alle hoeken van de hoogste berg van Europa en geniet van een relaxed wandelprogramma met comfortable accommodaties. Op deze wandelvakantie ervaart u de complete Tour du Mont Blanc en de spectaculaire omgeving.

Duratie: 14 Dagen & 13 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1845
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap