Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Kliffen van Moher, individuele wandel-en fietsvakanties

Ierland

Ierland

Het landschap is zo groen als de symbolische groene klaver. Golvende bergen gaan vaak gepaard met prachtige azuurblauwe kustlijnen en zorgen voor onvergelijkbare wandelervaringen. Charmante hotelletjes en gezellige dorpjes, waar een gastvrije ontvangst niet minder dan normaal is, zijn de perfecte plekken om uit te rusten na een enerverende wandeling.

Alle bagagevervoer en accommodaties zijn altijd inbegrepen - wij weten hoe vervelend geheime kosten zijn! Onze wandeling kunnen ook altijd op maat gemaakt worden, dus neem vooral contact op met onze Bestemmingsspecialisten mocht u iets extra speciaals in gedachte hebben. 

3 pagina's, toon 1 - 3
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Dingle Way

Bewandel de populaire Dingle Way langs de ruige kust tussen Tralee en Cloghane. Ontdek het uitgebreide prehistorische erfgoed, proef een koude Ierse ‘Guinness’ en maak kennis met de warme Ierse gastvrijheid.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €600

De Wicklow Way

Beleef de mooiste gedeeltes van de Wicklow Way, Ierlands oudste wandelroute. Bewonder de indrukwekkende Powerscourt Waterfalls, de eeuwenoude monumenten en geniet van de Ierse gastvrijheid.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €545

De Kerry Way

Volbreng de complete Kerry Way, de langste wandelroute van Ierland (210km) door eenzame valleien, glooiende landschappen en langs de Atlantische kust. Volg groene paden en historische wegen naar de gezelligste dorpjes van Kerry.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €805
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap