Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele Wandelvakanties in Frankrijk met Macs Adventure NL

Frankrijk

Frankrijk

Deze wandelvakanties zijn echt voor de levensgenieters. Ontdek wereldberoemde wijnen, heerlijke en authentieke maaltijden, charmante dorpjes met sfeervolle pleintjes, en smalle steegjes die naar eeuwenoude kerkjes leiden. U zult ook zeker genieten van het prachtige weer en de vele unieke landschappen.

Loop door eindeloze lavendelvelden in de Provence, wandel langs de heldere Dordogne, of kies voor de Tour du Mont Blanc, een echte uitdagende wandeltocht. Onze Bestemmingsspecialisten helpen u graag om de perfecte wandelvakantie uit te kiezen. 

4 pagina's, toon 1 - 4
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Wandelen in het hart van de Dordogne

Ervaar de idyllische landschappen van de Dordogne en bezichtig torenhoge kastelen in Beynac, Castelnaud en Domme. Wandel door talloze appel– en walnoten boomgaarden en maak kennis met bruisende middeleeuwse dorpjes.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €895

De zonovergoten Provence

Ontdek het beste van de zonovergoten Provence! Deze klassieke reis neemt u mee naar de heuvelachtige dorpjes Bonnieux, Goult, Joucas en Roussillon. Geniet van de geur van lavendel, bloeiende kersenbomen en wilde kruiden.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €955

Tour du Mont Blanc: Highlights

Ervaar de hoogtepunten van de klassieke lange afstandsroute rondom de hoogste berg van Europa, Mont Blanc. Wandel over passen, door alpenweiden en langs traditionele dorpjes met houten chalets en spectaculaire gletsjers.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1005

Tour du Mont Blanc: Relaxed

Ontdek alle hoeken van de hoogste berg van Europa en geniet van een relaxed wandelprogramma met comfortable accommodaties. Op deze wandelvakantie ervaart u de complete Tour du Mont Blanc en de spectaculaire omgeving.

Duratie: 14 Dagen & 13 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1845
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap