Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties in de Cotswolds, Engeland.

Engeland

Het ultieme wandelparadijs

Ontdek de charmante dorpjes van de Cotswolds of wandel langs de Muur van Hadrianus, de best bewaarde Romeinse grens. Ervaar zelf de pracht van de Lake District en geniet van de helderblauwe kustlijn in Cornwall

Gezellige en bruisende dorpjes gaan altijd gepaard met een warme, gastvrije, en typisch Engelse sfeer. Al deze wandelvakanties zijn dan ook speciaal geselecteerd voor hun speciale wandelroutes, uitstekende accommodatie, en unieke reisprogramma’s. Kies vandaag nog uw ideale droomvakantie in Engeland!

Neem contact op met onze bestemmingsspecialisten voor meer informatie of om vragen te stellen! 

7 pagina's, toon 1 - 7
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Hadrian's Wall

Ontdek 's werelds best bewaarde Romeinse grens op dit achtdaagse wandelavontuur langs de Muur van Hadrianus. Wandel van Newcastle aan de Noordzee naar Bowness aan de Ierse zee.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €635

Cornwall: St Ives naar Penzance

Wandel langs ruige kliffen, door geheimzinnige vissersdorpjes en ontdek de afgelegen westkust van Cornwall tussen St Ives en Penzance tijdens deze zevendaagse wandelvakantie.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €595

De Hadrian's Wall Shortbreak

Reis terug in de tijd en ontdek de hoogtepunten van de wereldberoemde Muur van Hadrianus. Wandel door de ongerepte natuur tussen Corbridge en Gilsland en ervaar de gastvrijheid van onze zorgvuldig gekozen accommodaties.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €380

Cornwall: De Zuidkust

Ervaar de oogverblindende schoonheid van de kust tussen Falmouth, Lizard en Marazion. Bezoek kleurrijke subtropische tuinen, wandel langs ruige kliffen en dwaal door het kasteel op St. Michael’s Mount.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €805

De Cotswolds

Maak kennis met de glooiende heuvels, de kleurrijke bloeiende tuinen en de typische honingkleurige dorpjes van de Cotswolds op deze zevendaagse wandelvakantie.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €610

Wandelen in de Wye Valley

Wandel door de Wye Valley en beleef tijdens deze wandelvakantie de hoogtepunten van een groene omgeving die bekroond werd als 'gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid'.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €730

De Coast to Coast: Het Westen

Wandel het westelijke deel van de klassieke Coast to Coast, een van 's werelds mooiste lange afstandswandelingen. Ontdek het romantische Lake District, de pittoreske dorpjes en de verscheidenheid aan bergen, meren en watervallen.

Duratie: 9 Dagen & 8 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €730
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap