Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Wandelvakanties in Duitsland met Macs Adventure NL

Duitsland

Wandelvakanties in Duitsland

Duitsland is de ideale wandelbestemming! Maak kennis met het bourgondische Beieren en de sprookjeskastelen Neuschwanstein en Hohenswangau, of geniet van een lang weekend in het Saarland. Daarbij staat Duitsland natuurlijk ook bekend om haar vele prachtige landschappen, zoals het zwarte woud, de voetheuvels van de Alpen en de rivier de Rijn.

Trek te voet door kleurrijke dorpjes over de weg van koning Ludwig, ga op avontuur in de Ammerschlucht, of wandel door de groene dalen van de rivier de Moezel naar de Saarbocht

Omdat Macs Adventure ook een Duitse branche heeft, kunnen wij gebruik maken van hun lokale expertise en kunnen wij u altijd verzekeren dat alle informatie en routebeschrijvingen nauwkeurig zijn samengesteld. 

1 pagina, toon 1 - 1
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Saar-Hunsrück-Steig Shortbreak

Beleef het mooiste wandelpad van Duitsland, de Saar-Hunsrück-Steig, tijdens deze 5-daagse shortbreak. Bezoek o.a. de iconische 'Saarbocht', hét symbool van Saarland.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €385
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap