Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Kies een van onze heerlijke zomervakanties en geniet van het heerlijke wandelroutes langs azuurblauwe kustlijnen en afgelegen baaien.

Zomervakanties

Op zoek naar het zonnetje?

Het is nooit te vroeg om plannen te maken voor de zomervakantie! Dus pak uw zonnebril en zonnebrandcrème! Hier kunt u de meest geschikte wandelvakanties vinden voor de zomermaanden. Ontdek bijvoorbeeld de zonovergoten Provence, dat met meer dan 300 dagen zon per jaar een van de meest inspirerende plekken in Europa is. Of kies voor een klassieke wandeling langs de azuurblauwe kustlijn van de door UNESCO bekroonde Amalfikust.

Waar u ook voor kiest, met deze wandelingen kunt u genieten van heerlijk wandelweer, een lekker warm zonnetje, en een mild klimaat. 

10 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Ontdek het magische Sintra

Sintra is een mysterieus gebied met een uitzonderlijk landschap gevuld met kleurrijke paleizen, kastelen en eeuwenoude kloosters. Ontdek de historische hoogtepunten van een cultureel landschap dat behoort tot UNESCO werelderfgoed.

Duratie: 8 Dagen 7 & Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €815

Wandelen in Catalonië

Betreed een paradijs voor wandelaars in het dramatische en afwisselende landschap van Catalonië! Wandel langs ruige kliffen en door middeleeuwse bergdorpjes naar het kleurrijke platteland van Noord-Spanje.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Feb - Jun & Sep - Dec
Vanaf €720

Cornwall: St Ives naar Penzance

Wandel langs ruige kliffen, door geheimzinnige vissersdorpjes en ontdek de afgelegen westkust van Cornwall tussen St Ives en Penzance tijdens deze zevendaagse wandelvakantie.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €595

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €0

Cornwall: De Zuidkust

Ervaar de oogverblindende schoonheid van de kust tussen Falmouth, Lizard en Marazion. Bezoek kleurrijke subtropische tuinen, wandel langs ruige kliffen en dwaal door het kasteel op St. Michael’s Mount.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €805

Mallorca: Serra de Tramuntana

Ontdek de klassieke wandelroute langs de Serra de Tramuntana, een door UNESCO beschermd erfgoed. Geniet van de bijzondere flora en fauna, de prachtige stenen dorpjes en ervaar de geschiedenis van het eiland.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Apr-Jun, Sep-Okt
Vanaf €920

Wandelen in het hart van de Dordogne

Ervaar de idyllische landschappen van de Dordogne en bezichtig torenhoge kastelen in Beynac, Castelnaud en Domme. Wandel door talloze appel– en walnoten boomgaarden en maak kennis met bruisende middeleeuwse dorpjes.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €895

De zonovergoten Provence

Ontdek het beste van de zonovergoten Provence! Deze klassieke reis neemt u mee naar de heuvelachtige dorpjes Bonnieux, Goult, Joucas en Roussillon. Geniet van de geur van lavendel, bloeiende kersenbomen en wilde kruiden.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €955

Tour du Mont Blanc: Highlights

Ervaar de hoogtepunten van de klassieke lange afstandsroute rondom de hoogste berg van Europa, Mont Blanc. Wandel over passen, door alpenweiden en langs traditionele dorpjes met houten chalets en spectaculaire gletsjers.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1005

Tour du Mont Blanc: Relaxed

Ontdek alle hoeken van de hoogste berg van Europa en geniet van een relaxed wandelprogramma met comfortable accommodaties. Op deze wandelvakantie ervaart u de complete Tour du Mont Blanc en de spectaculaire omgeving.

Duratie: 14 Dagen & 13 Nachten
Reisperiode: Mid-Juni - September
Vanaf €1845
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap