Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties op Mallorca, Spanje.

Winterzon

Genieten van het zonnetje

Bent u het koude winterweer in Nederland beu? Kies dan een van onze heerlijk winterzon vakanties en geniet van een warm klimaat tijdens de barre wintermaanden. Wandel bijvoorbeeld op het subtropische eiland Madeira, waar u het hele jaar kunt genieten van heerlijk weer, of ontdek El Hierro, een van de prachtige Canarische Eilanden. Neem vooral contact op met een van onze Bestemmingsspecialisten voor meer advies of neem een abonnement of op onze nieuwsbrief voor meer vakantie inspiratie en reistips!

7 pagina's, toon 1 - 7
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Madeira: Het Zonnige Zuidwesten

Ontdek het zonnige zuidwesten van Madeira, een gebied dat door zijn bijzondere natuur behoort tot UNESCO werelderfgoed. Proef de regionale specialiteiten, bezoek kletterende watervallen en maak ontspannen wandeltochten door de subtropische vegetatie.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €640

Sevilla en het binnenland van Andalusië

Ontvlucht het hectische alledaagse leven en combineer een stedentrip naar Sevilla met ontspannen wandelingen door het platteland van Andalusië. Kies dagelijks uit verschillende routes door natuurpark Sierra de Aracena.

Duratie: 6 Dagen & 5 Nachten
Reisperiode: Mid Sep - Eind Mei
Vanaf €510

Eilandhoppen in Malta, Gozo & Comino

Ga eilandhoppen en wandelen op de Maltese eilanden in het westen van de Middellandse Zee. Geniet van het aangename klimaat terwijl u de lokale geschiedenis, de cultuur en de kleurrijke eilanden leert kennen.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: September - Juni
Vanaf €720

El Hierro: rust en natuur

El Hierro is het kleinste en minst toeristische eiland van de Canarische Eilanden, dit is een bestemming voor de wandelaar die op zoek is naar rust en natuur. Ontdek een klein eiland, vol karakter.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: September - Juni
Vanaf €705

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €530

Ontdek het magische Sintra

Sintra is een mysterieus gebied met een uitzonderlijk landschap gevuld met kleurrijke paleizen, kastelen en eeuwenoude kloosters. Ontdek de historische hoogtepunten van een cultureel landschap dat behoort tot UNESCO werelderfgoed.

Duratie: 8 Dagen 7 & Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €815

La Palma: ongerept en mysterieus

Ga op avontuur in het veelzijdige La Palma, een eiland dat zo bijzonder is dat UNESCO het erkend heeft als biosfeerreservaat. Geniet van afwisselende wandelroutes en contrasterende landschappen in een aangenaam klimaat.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €790
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap