Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Korte individuele wandelvakanties in Europa.

Shortbreak

Geen tijd? Geen probleem!

Heeft u geen zin in een langere tocht? Of misschien wilt u een wandel- of fietsvakantie combineren met een citybreak? Geen probleem – bij Macs Adventure kan dat allemaal.

Met onze Shortbreaks kunt u flexibel met uw tijd omgaan en genieten van onze op maat gemaakt reisprogramma’s. Bewandel bijvoorbeeld de legendarische West Highland Way of geniet van een paar van onze Schotse Klassiekers. En, als er echt een vakantie is die u per se wilt ondernemen kunt u altijd contact opnemen met onze Bestemmingsspecialisten. Wij stellen natuurlijk met veel plezier uw perfecte vakantie samen.

4 pagina's, toon 1 - 4
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Hadrian's Wall Shortbreak

Reis terug in de tijd en ontdek de hoogtepunten van de wereldberoemde Muur van Hadrianus. Wandel door de ongerepte natuur tussen Corbridge en Gilsland en ervaar de gastvrijheid van onze zorgvuldig gekozen accommodaties.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €380

De Great Glen Way Shortbreak

Heeft u niet veel tijd, maar wilt u toch kennismaken met het ruige landschap en de warme Schotse gastvrijheid? Beleef de hoogtepunten van de Great Glen Way met deze korte wandelreis door de beroemdste vallei van Schotland.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €420

De Saar-Hunsrück-Steig Shortbreak

Beleef het mooiste wandelpad van Duitsland, de Saar-Hunsrück-Steig, tijdens deze 5-daagse shortbreak. Bezoek o.a. de iconische 'Saarbocht', hét symbool van Saarland.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €385

De West Highland Way Shortbreak

Beleef de meest dramatische gedeeltes van de wereldberoemde West Highland Way tijdens deze vijfdaagse wandelreis van Bridge of Orchy naar Fort William door de prachtige Schotse Highlands.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €440
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap