Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Jacobite Steam Train op Glenfinnan Viaduct, Schotland.

Rail & Hike

Rail & Hike

Het is misschien niet hetzelfde als echt naar Zweinstein vertrekken op de ‘Harry Potter’ trein, maar het is wel echt een speciale ervaring. Dit is misschien wel de meest sensationele manier om door Schotland te reizen.

Deze treinrit door de Highlands is een van de mooiste treinreizen ter wereld. Combineer deze prachtige uitzichten met de unieke kans om door de ruige en ongerepte Highlands te wandelen. Kies bijvoorbeeld om de legendarische West Highland Way te bewandelen of trek naar het mysterieuze Isle of Skye!  

2 pagina's, toon 1 - 2
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De West Highland Line: Rail & Hike

Ontdek de Schotse Highlands op een unieke manier, namelijk gedeeltelijk te voet en met de trein! Combineer het wandelen van de legendarische West Highland Way met de West Highland Line.

Duratie: 9 Dagen & 8 Nachten
Reisperiode: Mei - Oktober
Vanaf €805

De Highlands & Isle of Skye: Rail & Hike

Beleef twee van ‘s werelds mooiste treintrajecten en maak heerlijke wandelingen door de legendarische Highlands & Isle of Skye. Ontdek de rijke Schotse natuur op een onvergetelijke wijze.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Mei - Oktober
Vanaf €870
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap