Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties op Capri, Amalfikust, Italie.

Kustwandelingen

Kustwandelingen

Bent u helemaal gek op azuurblauwe kustlijnen en prachtige kustwandelingen? Wij hebben voor u de perfecte wandelingen samengesteld die u eindeloze uitzichten biedt op prachtige baaien, imposante rotsen, en kleine eilandjes.

Of het nou een zonnige wandeling langs de Amalfikust in Italië of een avontuur langs het bijna tropisch blauwe water in Cornwall, Engeland, is – wij hebben voor iedereen de ideale kustwandelingen. Met alle bagagevervoer en accommodaties inbegrepen is er eigenlijk geen reden om niet contact op te nemen met onze vakkundig Bestemmingsspecialisten.

6 pagina's, toon 1 - 6
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Dingle Way

Bewandel de populaire Dingle Way langs de ruige kust tussen Tralee en Cloghane. Ontdek het uitgebreide prehistorische erfgoed, proef een koude Ierse ‘Guinness’ en maak kennis met de warme Ierse gastvrijheid.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €600

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €530

Wandelen langs de Oostkust van Schotland

Ga van start in North Queensferry en maak een spannende ontdekkingstocht naar St Andrews langs de bijzondere oostkust van Schotland. Wandel over smalle paden langs de kust en geniet van een verse ‘fish n chips’ aan de haven.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €575

Cornwall: St Ives naar Penzance

Wandel langs ruige kliffen, door geheimzinnige vissersdorpjes en ontdek de afgelegen westkust van Cornwall tussen St Ives en Penzance tijdens deze zevendaagse wandelvakantie.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €595

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €0

Cornwall: De Zuidkust

Ervaar de oogverblindende schoonheid van de kust tussen Falmouth, Lizard en Marazion. Bezoek kleurrijke subtropische tuinen, wandel langs ruige kliffen en dwaal door het kasteel op St. Michael’s Mount.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €805
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap