Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele wandelvakanties met Macs Adventure

Drive & Hike

Kies uw eigen reistempo!

Onze Drive & Hike vakanties zijn de ultieme manier om op een zelfstandige manier op avontuur te gaan. Combineer bijvoorbeeld prachtige autoritten door de Noordkust van Schotland, oftewel de Schotse Route ’66, met wandelingen langs de beroemde kust van Moray Firth en omstreken, een van de weinige plekken in Europa waar je nog orka’s en dolfijnen in het wild kan zien.

Wij snappen dat het voor veel mensen ontzettend aantrekkelijk is om de veerboot naar Newcastle te nemen en dan door te rijden naar Schotland. Daarom kunnen we ook speciale, op maat gemaakte reisprogramma’s voor u samenstellen en een paar van onze bestsellers combineren in Noord-Engeland en Schotland. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw vakantie! Neem hiervoor contact op met onze Bestemmingsspecialisten. 

2 pagina's, toon 1 - 2
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Schotland's Buiten-Hebriden: Drive & Hike

De Buiten-Hebriden zijn een unieke bestemming, deze eilandengroep voor de westkust van Schotland wordt gekenmerkt door ongerepte zandstranden, een indrukwekkende geschiedenis en unieke eilandculturen.

Duratie: 11 Dagen & 10 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1015

Schotland's North Coast 500: Drive & Hike

Dit is een unieke rondreis om nooit meer te vergeten! De North Coast 500 is een klassieke route die zich uitstrekt langs de noordkust van de Highlands—dit is Schotland’s Route 66.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1040
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap