Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Bergwandeling op Isle of Skye, Schotland.

Bergwandelingen

Trek de bergen in!

Is Nederland nou net iets te plat voor u? Wij hebben de perfecte oplossing: onze fantastische en enerverende bergwandelingen! Wandel bijvoorbeeld door de ruige Schotse Highlands, geniet van de Italiaanse kust- en bergwandelingen, of beklim de Tour du Mont Blanc. Geniet zelf van alle prachtige uitzichten en zorg dat u met een voldaan gevoel terugkijkt op uw wandelvakantie.

Natuurlijk is bagagevervoer bijna altijd inbegrepen, omdat wij als geen ander weten dat een berg beklimmen met een zware rugzak niet altijd even fijn is!

14 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De West Highland Way 8 Dagen & 7 Nachten

Deze lange afstandswandeling neemt u mee naar de bijzonderste plekjes van Schotland. Als u van plan bent om maar één wandeltocht te ondernemen in Schotland, zorg dan dat het deze is.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €675

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €530

Wandelen in Catalonië

Betreed een paradijs voor wandelaars in het dramatische en afwisselende landschap van Catalonië! Wandel langs ruige kliffen en door middeleeuwse bergdorpjes naar het kleurrijke platteland van Noord-Spanje.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Feb - Jun & Sep - Dec
Vanaf €720

Schotland's Buiten-Hebriden: Drive & Hike

De Buiten-Hebriden zijn een unieke bestemming, deze eilandengroep voor de westkust van Schotland wordt gekenmerkt door ongerepte zandstranden, een indrukwekkende geschiedenis en unieke eilandculturen.

Duratie: 11 Dagen & 10 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1015

Schotland's North Coast 500: Drive & Hike

Dit is een unieke rondreis om nooit meer te vergeten! De North Coast 500 is een klassieke route die zich uitstrekt langs de noordkust van de Highlands—dit is Schotland’s Route 66.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €1040

De Wicklow Way

Beleef de mooiste gedeeltes van de Wicklow Way, Ierlands oudste wandelroute. Bewonder de indrukwekkende Powerscourt Waterfalls, de eeuwenoude monumenten en geniet van de Ierse gastvrijheid.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €545

De Kerry Way

Volbreng de complete Kerry Way, de langste wandelroute van Ierland (210km) door eenzame valleien, glooiende landschappen en langs de Atlantische kust. Volg groene paden en historische wegen naar de gezelligste dorpjes van Kerry.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €805

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €0

De West Highland Way 11 Dagen & 10 Nachten

Bewandel de legendarische West Highland Way van Milngavie tot Fort William door de ruige Schotse Highlands tijdens deze elfdaagse wandelreis.

Duratie: 11 Dagen & 10 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €865

De West Highland Way Shortbreak

Beleef de meest dramatische gedeeltes van de wereldberoemde West Highland Way tijdens deze vijfdaagse wandelreis van Bridge of Orchy naar Fort William door de prachtige Schotse Highlands.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €440
×

Pagina

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap