Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Onze Missie

walkers.jpg

 

Zonder Zorgen op Reis

Wij proberen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft te regelen. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om alles voor elkaar te krijgen – en daarom doen onze Bestemmingsspecialisten hun stinkende best om de puntjes op de i te zetten. 

Wij begrijpen namelijk als geen ander dat niemand van extra kosten houdt. Daarom is uw accommodatie en bagagevervoer ook altijd inbegrepen in de reissom. Wij zorgen dan ook altijd dat onze sfeervolle accommodaties van een hoog niveau zijn.

En wie kan op stap zonder routebeschrijvingen, gidsen, of wandelroutes? Met onze jarenlange ervaring proberen wij onze klanten altijd met een goede basiskennis van start te laten gaan. Bovendien hebben wij zelf ook veel ervaring met het boeken van deze accommodaties en de routes, dus onze Bestemmingsspecialisten kunnen u altijd te hulp schieten.

Mochten er tijdens uw avontuur iets misgaan, dan kunt u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor in Glasgow. Wij bieden al onze klanten 24/7 telefonische bereikbaarheid en service zodat u altijd de nodig ondersteuning ontvangt.

Kwaliteit:

Als onderdeel van Macs Adventure, een Schots bedrijf dat sinds 2003 actief is, zorgen wij altijd dat onze vakanties van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Onze missie blijft om mensen te helpen om zelf op pad te gaan met onze individuele reizen. Wij zijn van mening dat dit de beste manier is om de wereld te ontdekken!

Wij kiezen altijd de beste accommodatie voor u en controleren zelf regelmatig of ze nog van hetzelfde niveau zijn. We begrijpen immers als geen ander dat uw dag begint en eindigt in uw accommodatie.

Wij zijn trots op het feit dat 95 % van onze klanten opnieuw een vakantie met ons zouden boeken. Wij streven ernaar om te zorgen dat al onze klanten genieten van hun vakanties. Naar onze mening is dit ook redelijk gelukt, omdat wij een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren hebben ontvangen. Lees hier meer over wat onze klanten van ons vinden.

We proberen altijd om onze producten te verbeteren, dus stellen het altijd op prijs wanneer u feedback levert. Macs Adventure gaat daarom altijd transparant te werk en gebruikt alleen onafhankelijke review websites, zoals Feefo. Wat u ook zegt, of het nou positief of negatief is, wij vinden uw mening belangrijk en zullen altijd naar u luisteren.  

Persoonlijke Service:

Wij weten als geen ander dat iedereen anders reist. Daarom zorgen wij dat we voor al onze klanten de ideale op maat gemaakte reis kunnen samenstellen. Bij Macs Adventure heeft iedere Bestemmingsspecialist een aantal gebieden die hij/zij goed kennen. Hierdoor krijgt u altijd de beste adviezen en spreekt u met mensen die hoogstwaarschijnlijk al eens in de regio hebben gereisd.  Verder zorgt uw Bestemmingsspecialist dat uw vakantie vlekkeloos van start kan gaan. U krijgt alle specifieke informatie over uw bestemming en routes en u kunt ook zelf uw start- en einddatum kiezen.

Onze Bestemmingsspecialisten zijn meer dan alleen medewerkers bij een reisbureau. Iedereen heeft een overvloed aan geweldige avonturen die u ook kunt volgen. Lees bijvoorbeeld onze blog voor persoonlijke adviezen of volg onze laatste avonturen op Instagram, Facebook, en Twitter. Hierdoor kunt u kennismaken met al onze Bestemmingsspecialisten en zult u ontdekken waarom wij, net als u, zoveel van reizen houden.

Veilig Boeken

Met Macs Adventure NL kunt u altijd makkelijk en veilig boeken. Als onderdeel van Macs Adventure zijn al onze klanten, en hun betalingen, volledig beschermd in het geval dat er iets gebeurt met ons bedrijf (ABTA regeling). U kunt ons altijd bellen of uw boekingen veilig en snel online voltooien.

Neem contact op met ons

 

Waarom individuele reizen?

 

 

 

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap