Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Kies een individuele wandel of fietsvakantie van Macs Adventure NL.

Ons Verhaal

Macs Adventure is een Schots bedrijf dat in 2003 werd opgericht door Neil Lapping, onze Algemene Directeur. Toen was Macs Adventure nog een klein bedrijf dat maar een kleine selectie wandeltochten aanbood. Na meer dan 10 jaar ervaring verzorgen bijna 50 reisexperts nu 18,000 boekingen per jaar. Daar zijn we meer dan trots op.

Wij weten tegenwoordig ook waarom onze klanten zo gek zijn op onze vakanties – en dat komt omdat we naar ze luisteren. Met meer dan 5,000 onafhankelijk reviews en een gemiddelde beoordeling van 4,7 zijn we altijd bezig om onze producten en onze service te verbeteren.

We weten zelf ook hoe het is om met Macs Adventure te reizen – we doen het namelijk geregeld zelf. Niet alleen om te kunnen genieten van onze fantastische bestemmingen, maar ook om zo veel mogelijk feedback te krijgen over onze vakanties, accommodaties, routes, en bestemmingen.

Een internationaal bedrijf met een typisch Schots karakter

Uit onze onderzoeken blijkt dat veel van onze klanten Nederlands zijn. Daarom besloten we om ons bedrijf uit te breiden om te zorgen dat we onze Nederlandse klanten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Dit proces begon al in 2015 met de oprichting van ons Duits bedrijf, AbenteuerWege. In 2016 was het dan eindelijk zo ver: Macs Adventure NL werd in leven geblazen en kon van start gaan.

Macs Adventure NL is speciaal voor de Nederlandse klant, maar wel met onze herkenbare ‘Macs Cultuur.’ Wij zijn avontuurlijk, actief, persoonlijk, hebben plezier in ons werk, en we leven mee met onze klanten.

Van Macs Adventure NL kunt u meer verwachten

Met ondersteuning vanuit ons hoofdbedrijf in Schotland en een bestaand team van marketing experts, productmanagers, en financiële specialisten kunnen we ons volledig richten op de Nederlandse klant en zorgen dat we de beste service bieden.

Geniet dus van een klein, sfeervol en persoonlijk bedrijf – maar wel met jarenlange ervaring en ondersteuning.  

Macs Adventure – voor de Avonturier in iedereen.

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap