Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Individuele Wandelvakanties in Europa.

 Wij zijn ervan overtuigd dat de beste reiservaringen voortkomen uit persoonlijke en unieke ervaringen. Hier leggen we uit waarom individuele reizen hiervoor de beste keuze zijn!  

Bij onze individuele reizen zijn de belangrijkste dingen allemaal inbegrepen: de accommodatie, bagagevervoer, de informatiepakketten, de routebeschrijving, de kaarten, de beschrijving van de bestemming en de uitgebreide reisprogramma’s. Het is overzichtelijk, makkelijk en betekent dat alles geregeld is. Wij houden ook niet van geheime extra kosten, dus wij zorgen dat alles is inbegrepen en dat u op de goedkoopste manier kunt genieten van uw vakantie. 

Waarom Individuele Reizen?

1. Gevoel van Voldoening

Met onze reizen kunt u zonder stress genieten van de natuur en zult u voldoen terugkijken op een echte wandelprestatie. Wie weet, misschien kiest u wel om meer dan een maand de Jacobsweg naar Santiago de Compostella te bewandelen!

2. Lekker goedkoop

Deze tochten zijn een stuk goedkoper dan tours met een gids. Vaak zijn ze zelfs de helft goedkoper – dit komt omdat u niet hoeft te betalen voor een gids/chauffeur en andere kosten.

3. Flexibiliteit

Uw reis gaat van start wanneer u het wil, niet wanneer een reisbureau of tourgroep het wil. Hierdoor kunt u de goedkoopste vliegtickets boeken en kiezen om er eventueel nog een kleine city-break aan vast te plakken. Wij weten als geen ander wanneer de beste tijden zijn om verschillende wandelingen te ondernemen, dus vraag ons voor advies als u het niet zeker weet!

4. Kies uw eigen reisgezellen

U kunt kiezen om alleen te reizen, met een partner, uw vrienden of uw familie. U weet in ieder geval wat u te wachten staat!

5. Eigen reistempo

Heeft u zin om twee keer zoveel te lopen of wandelt u liever iets rustiger door? U bepaalt het tempo en hoeft nooit iets te forceren.

6. Authentieke ervaring

Tijdens onze vakanties ontmoet u altijd mensen uit de streek waar u reist. Misschien schuift u wel aan bij een wijnboer om zijn wijn te proeven of ontdekt u het geheime familierecept voor Schotse shortbread! Wat is nou beter dan de echte ‘locals’ te ontmoeten?

7. Onafhankelijk reizen, maar wel met ondersteuning 

Stel dat er wel iets fout gaat, dan is het altijd beter dat u goed voorbereid bent. Met 24/7 telefonische bereikbaarheid en jarenlange ervaringen in deze gebieden kan Macs Adventure NL altijd te hulp schieten als het nodig is.

8. Verblijf in kleine, karaktervolle accommodaties van hoge kwaliteit

Wij kunnen de kleine B&B’s, herbergjes, en hotels boeken – en dat is altijd moeilijker voor begeleide tours of grotere reisgroepen. Wij werken vaak al jarenlang samen deze hotels en kiezen alleen de beste accommodaties. Hier krijgt u dan ook vaak een leuke sfeerimpressie van de streek en ontmoet u veel ‘locals’ en andere wandelaars. 

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap