Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Bekijk onze FAQ's

Hoe fit moet ik zijn?

We bieden een ruime selectie van reizen voor elk fitness niveau. Bij Macs Adventure NL zijn wij ervan overtuigd dat u meer zult genieten van uw vakantie als u in een goede conditie verkeert. Er zijn routes die ontspannend zijn en die u zonder speciale training kunt bewandelen. Andere routes zijn meer uitdagend en vereisen een hogere lichamelijke conditie of ervaring met wandelen. Zorg ervoor dat u bij het uitkiezen van uw reis altijd de aangegeven moeilijkheidsgraad in de gaten houdt - deze wordt aangeduid bij ‘Niveau’. Uitgebreide informatie over het wandelniveau kan teruggevonden worden op de website. Onze Bestemmingsspecialisten adviseren u graag als u meer vragen heeft.

 

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

We raden u aan om uw reis direct te boeken wanneer u die gekozen heeft, zodat we meteen kunnen beginnen met de bijzondere en authentieke accommodaties voor u kunnen vastleggen. Om de kwaliteit van onze reizen te garanderen,  werken wij namelijk op aanvraag, wat betekent dat wij doorgaans enkele dagen nodig hebben om uw avontuur vast te leggen. 

 

‘Kan ik mijn vluchten en andere zaken tegelijkertijd boeken?’

Vanwege ons boekingsproces, raden wij u aan om pas uw vluchten/vervoer pas te boeken nadat u de bevestigingsmail heeft ontvangen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u reisprogramma en vervoer bij elkaar aansluiten!

 

Welke uitrusting heb ik nodig?

In het algemeen raden we u aan om goede waterdichte wandelschoenen te dragen en comfortabele kleding met (regen)jas en een rugzak. Daarnaast voorzien we u van een informatiepakket met een gedetailleerde routebeschrijving en kaartmateriaal. In het informatiepakket vindt u meer informatie over de uitrusting die nodig is voor deze specifieke wandeling.

 

‘Hoe lang duurt het voordat ik mijn reisdocumenten ontvang?’

Doorgaans krijgt u van ons binnen een week de digitale versie van uw documenten toegestuurd, zodat u zich alvast kunt gaan inlezen! De papieren versie wordt opgestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Glasgow, dus het kan zijn dat uw documenten een weekje onderweg zijn voordat ze bij u in de brievenbus belanden. Indien u minder dan vier weken voor vertrek boekt, kan het zijn dat wij uw documenten opsturen naar uw eerste accommodatie. In dit geval zal uw Bestemmingsspecialist contact met u opnemen om deze optie te bespreken.

 

Er is een probleem, wat doe ik?

Als er zich tijdens de reis een probleem voordoet, dan bieden wij en onze lokale partners advies en bijstand. We zijn te allen tijde te bereiken op de telefoonnummers die genoteerd staan in uw informatiepakket.

 

Kan ik een nacht langer blijven?

Wilt u uw reis verlengen met een extra overnachting om nog meer te kunnen genieten van uw bestemming? Geen probleem - neem dan contact met ons op met uw verzoek! Uw Bestemmingsspecialist maakt de reis voor u op maat.

 

Mag de hond mee?

Hoewel het begrijpelijk is dat u uw trouwe viervoeter graag meeneemt op reis, kunnen we dit helaas niet realiseren. De accommodaties waarmee we samenwerken zijn als het ware een van de ‘highlights’ van de vakantie, ze zijn van een vrij hoge standaard. Deze accommodaties zijn vaak klein en traditioneel en staan in de meeste gevallen geen honden toe. Het is daarnaast in veel gevallen lastig om restaurants/pubs te vinden die honden toestaan.

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap