Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


De Moeilijkheidsgraad van onze individuele wandelvakanties

Moeilijkheidsgraad

Het is altijd moeilijk om ergens een moeilijkheidsgraad aan vast te plakken. Iedereen wandelt en fiets namelijk op zijn of haar eigen tempo. Daarom hebben we deze korte gids waar u zelf kunt zien wat onze wandel en fiets niveaus precies inhouden en betekenen. 

Wandel Niveau


grade-1.png  EENVOUDIG

Deze makkelijke wandelingen zijn meestal niet zo bergachtig en zijn makkelijk te volgen, en zijn dus perfecte vakanties voor mensen die minder wandelervaring hebben of wandelaars die zin hebben in een rustige vakantie. Bekijk onze eenvoudige wandelingen als dit echt iets voor u is!

Afstand per Dag: Minder dan 13 km


grade-2.png  EENVOUDIG TOT GEMIDDELD

De wandelafstanden zijn meestal iets langer en het terrein kan heuvelachtig zijn. Het zijn echter niet al te moeilijke wandelingen en zijn perfect voor mensen met een relatief goede conditie. Bekijk hier onze eenvoudig tot gemiddelde wandelingen.  

Afstand per Dag: 13 – 20 km


grade-3.png  GEMIDDELD

Deze wandelingen zijn ideaal voor mensen die geregeld wandelen. U zult soms wandelen over moeilijk begaanbare paden en bergachtig terrein, dus het is wel belangrijk dat u in een goede fysieke conditie verkeert. Bekijk hier ons assortiment aan gemiddelde wandelingen.

Afstand per Dag: 21 – 24 km


grade-4.png  GEMIDDELD TOT PITTIG

Vaak zijn dit langere wandeltochten met lange wandeldagen en gevarieerd terrein. U zult voor langere periodes steilere klimmen moeten ondernemen. Deze wandelingen zijn bedoeld voor ervaren wandelaars die een echte uitdaging zoeken. Bekijk hier onze gemiddelde tot pittige wandelingen.

Afstand per Dag: 26 – 29 km


grade-5.png  PITTIG

Dit zijn de moeilijkste wandelingen die wij aanbieden en bevatten lange wandeldagen met veel hoogteverschillen. Deze wandeling zijn uitsluitend voor alpinisten, mensen die een goede fysieke conditie, en mensen die goed kunnen navigeren. Bent u klaar voor een echte wandeluitdaging?

Afstand per Dag: Meer dan 29 km, of kortere dagen met intensieve stijgingen en dalingen.

 

Fiets Niveau


grade-1.png  EENVOUDIG

Dit zijn relaxte fietsvakanties – ideaal voor beginners en voor familievakanties. Er is veel tijd om onderweg te pauzeren en om rustig te fietsen omdat dit kortere fietsdagen zijn. Bekijk hier onze eenvoudige fietstochten.

Afstand per Dag: Minder dan 32 km


grade-2.png  EENVOUDIG TOT GEMIDDELD

Deze reizen zijn geschikt voor mensen die iets meer gewend zijn aan fietsvakanties. Bekijk onze eenvoudig tot gemiddelde fietstochten voor een indicatie over de moeilijkheidsgraad. 

Afstand per Dag: 33 – 54 km


grade-3.png  GEMIDDELD

U kunt hier langere afstanden en enkele moeilijkere dagen verwachten. Deze gemiddelde fietsvakanties zijn ideaal voor fitte mensen die gewend zijn om meerdere dagen te fietsen. 

Afstand per Dag: 56 - 72 km


grade-4.png  GEMIDDELD TOT PITTIG

Dit zijn vrij uitdagende reizen die perfect zijn voor mensen die ervaring hebben met fietstochten, steilere klimmen, en langere afstanden. Bekijk hier een selectie van deze gemiddeld tot pittigere fietstochten.

Afstand per Dag: 74 - 86 km


grade-5.png  PITTIG

Dit zijn de moeilijkste fietstochten, met veel uitdagende langere dagen met lange, steile klimmen. Dit zijn echter wel fantastische keuzes voor fietsers die ervaring hebben met langere meerdaagse fietstochten.

Afstand per Dag: Meer dan 88 km, of kortere dagen met intensieve beklimmingen.

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap