Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Comfort

Onze accommodaties zijn altijd zorgvuldig uitgekozen en worden vaak door onze eigen staf bezocht voor controles. Hierdoor kunnen we altijd verzekeren dat onze accommodaties van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Er zijn verschillende niveaus als het gaat om comfort maar een ding is zeker: we zorgen altijd dat u gastvrije en warm wordt ontvangen.

comfort-2.png  EENVOUDIG

Deze accommodaties zijn eenvoudig, maar bevatten wel alle faciliteiten die u tijdens uw reis nodig hebt. Dit kunnen ook Berghutten en kleinere B&B’s zijn. En suite kamers of privé badkamers zijn dan ook niet altijd beschikbaar. In sommige afgelegen gebieden zijn er niet veel verblijfsplaatsen en zult u deze accommodaties moeten delen met andere reizigers. De staf zijn echter altijd erg vriendelijk en gastvrij. 

comfort-3.png  COMFORTABEL

Onze comfortabele accommodaties zijn charmante B&B’s en ‘guest houses,’ en kleine hotels. Dit zijn meestal familiebedrijven en zijn altijd gezellig, schoon, en goed gelegen. 

comfort-4.png  SUPERIEUR

Dit zijn drie sterren hotels en luxurieuze B&B’s. Veel van deze accommodaties staan bekend om hun heerlijke cuisine en staan in het teken van traditionele gastvrijheid en authentieke ervaringen.  

comfort-5.png  LUXE

Onze luxere accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerde 4 sterren hotels die in ideale locaties liggen voor onze wandelaars en fietsers. We kiezen hotels speciaal voor hun prachtige uitzichten, uitstekende service en gastvrijheid, en heerlijke maaltijden. 

comfort-various.png  VERSCHILLEND

Dit kan liggen aan de reis die u wilt ondernemen. Tijdens een trek in Nepal zult u bijvoorbeeld in traditionele berg hutten verblijven in afgelegen gebieden, waar u genoodzaakt bent om een doucheruimte en toiletten te delen met andere reizigers. Maar, tijdens u verblijf in Kathmandu, kunt u verblijven in een 5 sterren hotel tegenover het Paleis.

 

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap