Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


De Bestsellers

Onze Top 10 meest populaire vakanties!

Onze avonturiers zijn stapelgek op al deze fantastische reizen. Het zijn allemaal unieke vakanties die u nergens anders kunt vinden en zijn speciaal ontwikkeld zodat u optimaal kunt genieten van deze prachtige bestemmingen.

Al onze vakanties worden speciaal op maat gemaakt, dus wij raden u aan om zo vroeg mogelijk te kijken of er beschikbaarheid is. Neem hiervoor contact op met onze Bestemmingsspecialisten, die graag een offerte samenstellen voor u.

11 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De West Highland Way 8 Dagen & 7 Nachten

Deze lange afstandswandeling neemt u mee naar de bijzonderste plekjes van Schotland. Als u van plan bent om maar één wandeltocht te ondernemen in Schotland, zorg dan dat het deze is.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €675

De Hadrian's Wall

Ontdek 's werelds best bewaarde Romeinse grens op dit achtdaagse wandelavontuur langs de Muur van Hadrianus. Wandel van Newcastle aan de Noordzee naar Bowness aan de Ierse zee.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €635

De Dingle Way

Bewandel de populaire Dingle Way langs de ruige kust tussen Tralee en Cloghane. Ontdek het uitgebreide prehistorische erfgoed, proef een koude Ierse ‘Guinness’ en maak kennis met de warme Ierse gastvrijheid.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €600

Wandelen in Catalonië

Betreed een paradijs voor wandelaars in het dramatische en afwisselende landschap van Catalonië! Wandel langs ruige kliffen en door middeleeuwse bergdorpjes naar het kleurrijke platteland van Noord-Spanje.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Feb - Jun & Sep - Dec
Vanaf €720

De Great Glen Way

Beleef de volledige Great Glen Way en wandel dwars door Schotland langs schitterende meren en mysterieuze kastelen van Fort William naar Inverness.

Duratie: 9 Dagen & 8 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €785

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €0

Cornwall: De Zuidkust

Ervaar de oogverblindende schoonheid van de kust tussen Falmouth, Lizard en Marazion. Bezoek kleurrijke subtropische tuinen, wandel langs ruige kliffen en dwaal door het kasteel op St. Michael’s Mount.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €805

De Cotswolds

Maak kennis met de glooiende heuvels, de kleurrijke bloeiende tuinen en de typische honingkleurige dorpjes van de Cotswolds op deze zevendaagse wandelvakantie.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €610

Mallorca: Serra de Tramuntana

Ontdek de klassieke wandelroute langs de Serra de Tramuntana, een door UNESCO beschermd erfgoed. Geniet van de bijzondere flora en fauna, de prachtige stenen dorpjes en ervaar de geschiedenis van het eiland.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Apr-Jun, Sep-Okt
Vanaf €920

De zonovergoten Provence

Ontdek het beste van de zonovergoten Provence! Deze klassieke reis neemt u mee naar de heuvelachtige dorpjes Bonnieux, Goult, Joucas en Roussillon. Geniet van de geur van lavendel, bloeiende kersenbomen en wilde kruiden.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €955
×

Pagina

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap