Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Bewandel de wereldberoemde Jakobsweg naar Santiago de Compostella.

Camino de Santiago

De Legendarische Jakobsweg

De Camino de Santiago, oftewel de Jacobsweg, is een van de beroemdste pelgrimstochten in Europa. Niet alleen al omdat deze wandeling al bijna 1,000 jaar belangrijk is als spirituele bedevaartroute, maar ook omdat wandelaars deze route tegenwoordig als een echte wandeluitdaging zien.

De imposante Pyreneeën, de groene valleien van Galicië en de immense vlakte van de ‘Sierra de Campos’ - deze wandeling heeft echt iets voor iedereen. Wandel door dorpen die al honderden jaren lang gewend zijn om trouwe pelgrims te verwelkomen in hun charmante huizen. De Camino neemt iedereen mee en elke wandelaar zal toegeven dat dit een onoverwinnelijk gevoel geeft.

Selecteer een van onze vele opties - de gehele wandeling (40 dagen!), de laatste twee etappes, de laatste 100 kilometer, of neem contact op met onze Bestemmingsspecialisten voor een op maat gemaakte wandelvakantie. Boek nu en ervaar zelf de magie van deze prachtige wandeltocht.

2 pagina's, toon 1 - 2
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De Camino de Santiago: De laatste etappe

Als u geen tijd hebt om de hele Camino te bewandelen, is deze kortere wandeltocht een perfecte optie. Wandel de laatste 100 km van de Camino Frances en bereik met een voldaan gevoel het legendarische Santiago.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €400

De Camino de Santiago (Compleet)

Bewandel de complete Camino Frances van St Jean Pied de Port in de Pyreneeën naar de kathedraal van Santiago de Compostela. Volg de populairste route in Noord-Spanje, de 770 km lange Camino de Santiago - een onvergetelijke ervaring!.

Duratie: 40 Dagen & 39 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €2615
×

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2018 Macs Adventure NL

| Sitemap